Vacatures: vrijwilligers gezocht

De afgelopen jaren is er weinig gewisseld in de commissies. Helaas komt daar voor aankomend jaar verandering in. Er staan namelijk vier vacatures open.
Het gaat om de volgende functies binnen het Dagelijks Bestuur / commissies:

- Aanspreekpunt PR Commissie
- Ledenadministratie
- Jeugd Commissie
- Secretaris (gerede kandidaat beschikbaar)

Wil jij je graag inzetten voor de vereniging en ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw door voor meer informatie!

Aanspreekpunt PR Commissie (PRC)
De PR Commissie is voornamelijk actief op de achtergrond van de vereniging. Wij zijn een team met vier vrijwilligers (Yvette Bouwmeester, Frits van Ooijen, Jos Huigsloot en Mascha Eilers), vergaderen elke 2 maanden bij iemand thuis met heerlijke koeken en gaan elk jaar met z’n allen uit eten om het tennisseizoen af te sluiten. Kortom een gezellig team met een hart voor de club.

Mascha Eilers is op dit moment het aanspreekpunt van de PRC, maar draagt graag haar werkzaamheden vanaf 2019 over aan iemand anders. Wat houdt haar functie precies in? Ze is het aanspreekpunt van de PRC voor de commissies en het bestuur en verder werkt ze lekker met de commissie mee.

De PRC is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van de club. Dit uit zich in het bijhouden van de website, social media, het tv-scherm (OTSM) dat in het clubhuis hangt, het maken en versturen van de e-tema en het ondersteunen van de overige commissies met advies voor het promoten van een event wanneer dit nodig is.

Concreet: we zoeken een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt af en toe een tekstje voor de website te schrijven, de huisstijl van De Maten bewaakt, overall view heeft voor alle PRC werkzaamheden en eens per maand bij de bestuursvergadering aanschuift.

Ben je enthousiast geworden of wil je wat meer informatie? Je kunt contact opnemen met Mascha Eilers via 06-13053057 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie
Wil jij onze vereniging helpen de ledenadministratie te verzorgen? Wij zijn op zoek naar een ledenadministrateur voor onze vereniging. De werkzaamheden van de ledenadministratie zijn onder meer:
- Administratieve verwerking van aanmelding van nieuwe leden en afmelden van leden bij de KNLTB
- Verzorgen en uitreiken van de pasjes
- Verzorgen van de incasso van de contributie

Heb je interesse of wil je eerst wat meer informatie dan kan je dit bespreken met Jolanda Rutgers via 06-21955392 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie is opzoek naar versterking! Vanaf 2019 zijn we opzoek naar meerdere jeugdcommissie leden. Waar houdt de Jeugdcommissie zich mee bezig?
De naam zegt het natuurlijk al. Zij houden zich bezig met de jeugd en zijn ook het eerste aanspreekpunt voor de jeugd. Dit is zowel bij het organiseren van events zoals het mini-maxi toernooi en paaseieren zoeken, maar ook met het organiseren van de WorldTour en het jaarlijkse Jeugdtoernooi. Regelmatig komt de JC bijeen om de lopende zaken te bespreken.

De commissie bestaat uit vijf vrijwilligers, waarvan er een aantal in 2019 stoppen. Heb je (klein)kinderen die bij De Maten tennissen, tennis jij zelf als senior of junior, dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse of wil je eerst wat meer informatie? Je kunt dan contact opnemen met Martijn Bresser via 06-83673351 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Secretaris
Bob van Laatum, onze huidige secretaris,  draagt ook graag zijn werkzaamheden over aan iemand anders. We hebben daar al een gerede kandidaat voor. Mocht het zijn dat je hier ook interesse in hebt, dan kun je contact opnemen met Bob van Laatum. Hij is te bereiken via 06-57097025 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar houdt een secretaris zich mee bezig? De secretaris vormt samen met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur. Hij neemt deel aan bestuursvergaderingen en houdt de actiepunten bij. Verder is hij het eerste aanspreekpunt voor externen (KNLTB, gemeente, andere verenigingen) en ondersteunt hij het Dagelijks Bestuur waar nodig.