Klussendag zaterdag 16 maart

Zaterdag 16 maart is het weer zover en organiseren we met z'n alle de klussenmiddag bij Tennisvereniging De Maten. We beginnen rond 10.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren. Een deel van die tijd meehelpen kan natuurlijk ook.

Wat moet er allemaal gebeuren? Denk aan snoeien, verven en schoonmaken. Dit allemaal om het nieuwe seizoen met een stralende vereniging te beginnen. Kom je ook? Voor de lunch wordt gezorgd!  Enne.. Alleen al een uurtje helpen, is al fijn. Vele handen maken licht werk!

 

 

De klussendag is tegenwoordig al een jaarlijks evenement. Het is altijd een gezellige activiteit onder het motto "Vele handen maken licht werk".
Mocht je twijfelen? Lees hieronder een ervaring van één van de aanwezigen tijdens een klussendag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ergens half februari plande ik mijn eerste bardienst voor aankomend seizoen. Ik wist toen nog niet dat de klussendag voor die dag gepland stond. Toen ik om 10.00 uur op het park aankwam, zag ik dat al vele leden bezig waren in en rondom het clubhuis. Aan een bardienst hoefde ik niet te beginnen. Immers er waren klussen genoeg die gedaan moesten worden. Met schuurpapier in de hand heb ik de kozijnen en deuren geschuurd. Ondertussen werd heel de keuken geboend en gesopt. 

Niet alleen binnen, ook buiten werd de boel flink aangepakt. De banken zijn rood geschilderd, her en der is gesnoeid, de zonwering is geïnstalleerd, het terras ingericht en natuurlijk was het CBO druk met de gravelbanen. Er werden ongeveer 20-25 vrijwilligers verwacht en uiteindelijk waren het er rond de 40 vrijwilligers die hun zaterdag hebben opgeofferd voor deze dag. Hulde!!!

Terugkijkend op deze dag kan ik niet anders zeggen dat de vrijwilligers uitstekend werk hebben geleverd én dat we trots mogen zijn op deze mensen. De laatste vrijwilligers zijn pas ’s avond na 20.00 uur vertrokken! Het resultaat mag er zijn. Met een opgeruimde buitenboel en een fraai uitziend clubhuis kunnen we er weer een mooi tennisjaar van maken.

De foto´s van deze dag zijn te vinden in het Fotoalbum.