Agenda

Donderdag 23 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Vrijdag 24 mei
13:30 – 14:30

Old Stars

Zaterdag 25 mei
10:00 – 13:00

Rommelpot

Maandag 27 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

Griekspoor kan Djokovic één set bijbenen in tweede partij binnen enkele uren
Tallon Griekspoor is er donderdag niet in geslaagd om Novak Djokovic lang tegenstand te bieden op het ATP-toernooi in Genève. De Nederlander verloor de kwartfinale op een merkwaardige speeldag in twee sets: 7-5 en 6-1.
Arantxa Rus treft op Roland Garros voormalig nummer één van de wereld Kerber
Arantxa Rus is voor de eerste ronde van Roland Garros gekoppeld aan Angelique Kerber, de voormalige nummer één van de wereld. Tallon Griekspoor treft Mackenzie McDonald (ATP-74), terwijl Botic van de Zandschulp het opneemt tegen Fabio Fognini (ATP-91).
Nadal loot met Zverev zware tegenstander in openingsronde Roland Garros
Rafael Nadal heeft bij waarschijnlijk zijn laatste deelname aan Roland Garros zwaar geloot voor de openingsronde. De veertienvoudig winnaar van het Grand Slam-toernooi in Parijs treft met Alexander Zverev de nummer vier van de wereld.
Griekspoor kan na zege slechts drie uur bijkomen voor clash met Djokovic
Tallon Griekspoor heeft donderdag in de achtste finales van het ATP-toernooi in Genève gewonnen van Denis Shapovalov. Omdat de partij vanwege regen over twee dagen werd gespeeld, staat Griekspoor drie uur later al in de kwartfinale tegen Novak Djokovic.
Jesper de Jong één overwinning verwijderd van debuut op Roland Garros
Jesper de Jong heeft woensdag de laatste kwalificatieronde van Roland Garros bereikt. De Haarlemmer won in twee sets van de Oostenrijker Dennis Novak: 6-3 en 6-3. Voor Suzan Lamens zit het avontuur in Parijs erop.
Agassi volgt McEnroe op als coach van tennissers Team Wereld bij Laver Cup
André Agassi volgt John McEnroe op als coach van de tennissers van Team Wereld in de Laver Cup. De 54-jarige Amerikaan, die acht Grand Slam-toernooien heeft gewonnen, start in 2025 in zijn nieuwe functie.
Van de Zandschulp doet mee in Rosmalen en speelt op Wimbledon in kwalificatie
Botic van de Zandschulp doet in de komende maand voor de tweede keer in zijn tennisloopbaan mee aan het grastoernooi van Rosmalen. Verder zit de 28-jarige Veenendaler niet automatisch in het hoofdtoernooi van Wimbledon.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Bij TV de Maten hechten wij veel waarde aan een veilige en ondersteunende omgeving voor alle leden.

 

Lees meer