Agenda

Donderdag 13 juni
13:00 – 16:00

Rommelpot

Vrijdag 14 juni
13:30 – 14:30

Old Stars

Zaterdag 15 juni
10:00 – 13:00

Rommelpot

Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

Titelhouder Griekspoor ontsnapt aan vroege uitschakeling in regenachtig Rosmalen
Tallon Griekspoor heeft zich dinsdag met de nodige moeite naar de tweede ronde op het Libéma Open in Rosmalen geknokt. De titelhouder was na twee regenonderbrekingen in drie sets te sterk voor de Serviër Miomir Kecmanovic: 6-7 (3), 7-6 (7) en 7-6 (3).
Lamens wint in Rosmalen en treft nu viervoudig Grand Slam-winnares Osaka
Suzan Lamens heeft dinsdag in de eerste ronde van het Libéma Open in drie sets gewonnen van de Amerikaanse Bernarda Pera. De 24-jarige Nederlandse treft in de tweede ronde voormalig nummer één van de wereld Naomi Osaka.
Van de Zandschulp baalt niet van openlijke twijfel: 'Maar moet geen topic blijven'
Botic van de Zandschulp heeft er geen spijt van dat hij twee weken geleden openlijk heeft getwijfeld over zijn toekomst. De 28-jarige Veenendaler wil zijn mentale problemen oplossen door wedstrijden te blijven spelen en hoopt dat de storm snel gaat liggen.
Van de Zandschulp strandt al snel in Rosmalen, Brouwer wél naar tweede ronde
Botic van de Zandschulp is er dinsdag niet in geslaagd de tweede ronde op het Libéma Open in Rosmalen te bereiken. De Veenendaler, die na Roland Garros nog had getwijfeld over zijn toekomst, verloor in drie sets van Amerikaan Mackenzie McDonald: 4-6, 6-4 en 2-6.
Van Rijthoven kan partij in Rosmalen vanwege regen pas dinsdag afmaken
Regenval heeft maandag het programma van het grastoernooi in Rosmalen in de war geschopt. Onder anderen Tim van Rijthoven kan zijn partij in de openingsronde van het Libéma Open pas dinsdag afmaken.
Alcaraz in extase na Roland Garros-titel: 'Keek dit toernooi als klein kind al op tv'
Carlos Alcaraz kan zijn geluk niet op na het veroveren van de titel op Roland Garros. De Spanjaard versloeg Alexander Zverev zondag in een zinderende finale en won het Grand Slam-toernooi in Parijs voor het eerst.
Alcaraz wint Roland Garros voor het eerst na zinderende finale tegen Zverev
Carlos Alcaraz heeft zondag voor het eerst in zijn nog jonge tennisloopbaan Roland Garros gewonnen. De 21-jarige Spanjaard was in Parijs in een meeslepende finale te sterk voor Alexander Zverev.
Haase loopt deelname Rosmalen mis, Brouwer en Vedder wel naar hoofdtoernooi
Robin Haase is er zondag niet in geslaagd het hoofdtoernooi van de Libéma Open te bereiken. De routinier verloor in de laatste kwalificatiewedstrijd van Stefano Napolitano. Gijs Brouwer en Eva Vedder hebben zich wel geplaatst voor het grastoernooi in Rosmalen.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Lees meer