Agenda

Donderdag 30 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Vrijdag 31 mei
13:30 – 14:30

Old Stars

Zaterdag 1 juni
10:00 – 13:00

Rommelpot

Maandag 3 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

Griekspoor wacht dankzij beste Roland Garros-prestatie ooit kraker tegen Zverev
Tallon Griekspoor heeft donderdag voor het eerst de derde ronde van Roland Garros bereikt. De 27-jarige Haarlemmer rekende in drie sets af met de Italiaan Luciano Darderi: 7-6, 6-3 en 6-3. Griekspoor wacht nu een kraker tegen Alexander Zverev.
Djokovic hervat jacht op Roland Garros-titel met probleemloze overwinning
Novak Djokovic heeft donderdag eenvoudig de derde ronde van Roland Garros bereikt. De nummer één van de wereld was op het gravel in Parijs in drie sets klaar met de Spanjaard Roberto Carballés Baena.
Roland Garros verbiedt alcohol op tribunes na wangedrag van toeschouwers
De organisatie van Roland Garros gaat harder optreden naar aanleiding van verschillende incidenten met toeschouwers eerder deze week. Onder meer alcohol is per direct niet meer toegestaan op de tribunes.
Arantxa Rus strandt tegen topspeelster Rybakina in tweede ronde Roland Garros
Arantxa Rus is er donderdag niet in geslaagd om de derde ronde op Roland Garros te bereiken. Ze verloor in de tweede ronde in twee sets van Elena Rybakina, de nummer vier van de wereld: 6-3 en 6-4.
Oud-winnaar Van Rijthoven maakt na lang blessureleed rentree in Rosmalen
Tim van Rijthoven maakt na bijna anderhalf jaar eindelijk zijn rentree op de tennisbaan. De 27-jarige tennisser heeft een wildcard gekregen voor het Libéma Open in Rosmalen, waar hij in 2022 verrassend won.
NU+ | De Jong haalt tegen Alcaraz de lefgozer in zich naar boven: 'Mooi hè?'
Met een brede glimlach blikte Jesper de Jong woensdag terug op zijn avontuur op Roland Garros. Hij beleefde in Parijs de mooiste uren van zijn leven. En dat terwijl de Hoofddorper begin dit jaar mentaal nog worstelde.
Ook Swiatek klaagt over Roland Garros-publiek: 'Moeilijk om gefocust te blijven'
In navolging van Angelique Kerber en David Goffin heeft ook Iga Swiatek geklaagd over het luidruchtige publiek op Roland Garros. De nummer een van de wereld hoopt dat de fans gaan inzien dat tennissers soms last van ze hebben.
Swiatek overleeft matchpoint tegen Osaka, Sinner simpel door op Roland Garros
Iga Swiatek is woensdag door het oog van de naald gekropen in de tweede ronde van Roland Garros. De Poolse nummer één van de wereld overleefde tegen Naomi Osaka een matchpoint en won alsnog: 7-6 (1), 1-6 en 7-5. Jannik Sinner versloeg publiekslieveling Richard Gasquet.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Lees meer