Agenda

Maandag 3 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Dinsdag 4 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Woensdag 5 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Donderdag 6 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

NU+ | Van Rijthoven richting rentree openhartig over blessure: 'Pijn zat in brein'
Door een slepende elleboogblessure stond Tim van Rijthoven liefst vijftien maanden aan de kant. Volgende week keert hij na een frustrerende periode terug op de tennisbaan in Rosmalen. "De pijn kwam niet meer uit mijn elleboog maar uit mijn brein."
Alcaraz vecht zich terug tegen Sinner en treft Zverev in Roland Garros-finale
Carlos Alcaraz heeft zich vrijdag geplaatst voor de finale van Roland Garros. De Spanjaard vocht zich in de halve finale in vijf sets langs Jannik Sinner: 2-6, 6-3, 3-6, 6-4 en 6-3. In de finale treft hij Alexander Zverev.
Zverev hoeft niet meer te vrezen voor straf: ex-vriendin trekt mishandelingszaak in
De mishandelingszaak tegen Alexander Zverev is stopgezet. De ex-vriendin van de Duitser heeft haar aanklacht laten vallen, waardoor de toptennisser onschuldig is verklaard. Het nieuws kwam een paar uur voor de halve finale van Zverev op Roland Garros naar buiten.
Gefrustreerde Gauff wil videotechnologie in tennis na dreun op Roland Garros
Coco Gauff pleit voor een soort VAR in het mondiale tennis. De Amerikaanse was donderdag na haar verloren halve finale tegen Iga Swiatek op Roland Garros niet te spreken over een controversiële beslissing van de umpire.
Swiatek overklast huilende Gauff, ook revelatie Paolini in Roland Garros-finale
Titelverdediger Iga Swiatek heeft donderdag voor het derde jaar op rij de finale van Roland Garros bereikt. De nummer één van de wereld walste over Coco Gauff heen. De Poolse speelt in de finale tegen de Italiaanse revelatie Jasmine Paolini.
Djokovic ondergaat succesvolle knieoperatie in Parijs en mist mogelijk Wimbledon
Novak Djokovic is woensdag succesvol geopereerd aan zijn knie. De Serviër trok zich dinsdag terug van Roland Garros nadat hij tijdens zijn vierderondepartij een scheur in zijn meniscus had opgelopen. Door de operatie komt zijn deelname aan Wimbledon in gevaar.
Zverev voor vierde keer op rij naar halve finales op Roland Garros
Alexander Zverev heeft woensdag voor de vierde keer op rij de halve finales bereikt op Roland Garros. De nummer vier van de wereld versloeg de Australiër Alex de Minaur in drie sets: 6-4, 7-6 (5) en 6-4.
Van de Zandschulp doet mee in Rosmalen ondanks twijfels over eigen toekomst
Botic van de Zandschulp doet volgende week gewoon mee aan het grastoernooi van Rosmalen. Dat heeft de nummer twee van Nederland verzekerd tegenover toernooidirecteur Marcel Hunze.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Lees meer