Agenda

Maandag 3 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
13:00 – 16:00

Rommelpot

19:30 – 20:00

Bardienst instructie

Dinsdag 4 juni

Clubkampioenschappen 2024

t/m 09-06-2024
Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

Gewonde duif valt op baan tijdens Roland Garros-partij: 'Zag er niet goed uit'
Tijdens de partij van Daniil Medvedev zaterdag op Roland Garros gebeurde iets opmerkelijks. Gedurende een onderbreking viel opeens een duif op de baan. Het gewonde dier kon niet meer vliegen.
Net geen stunt van Griekspoor op Roland Garros: 'Zal hier slecht van slapen'
Tallon Griekspoor heeft zaterdag een pijnlijk gevoel overgehouden aan zijn uitschakeling door Alexander Zverev op Roland Garros. De Nederlander was opnieuw heel dichtbij een stunt, maar staat toch wéér met lege handen.
Zverev looft Griekspoor na thriller op Roland Garros: 'Wat een ongelooflijke speler'
Alexander Zverev is diep onder de indruk geraakt van Tallon Griekspoor tijdens hun prachtige wedstrijd op Roland Garros. De wereldtopper ontsnapte tegen de Nederlander aan een vroege uitschakeling in Parijs.
Griekspoor laat wereldtopper Zverev ontsnappen in thriller op Roland Garros
Tallon Griekspoor is er zaterdag op Roland Garros nét niet in geslaagd om wereldtopper Alexander Zverev te verslaan. In een meeslepende partij in de derde ronde verloor de Nederlander in vijf sets: 6-3, 4-6, 2-6, 6-4 en 6-7 (3).
Sluiter leidt Svitolina naar achtste finales Roland Garros, Sabalenka imponeert
Coach Raemon Sluiter heeft Elina Svitolina zaterdag naar de achtste finales van Roland Garros geleid. De Oekraïense won in twee sets van de Roemeense Ana Bogdan. Aryna Sabalenka en Elena Rybakina imponeerden.
Alcaraz klopt na De Jong ook Korda en bereikt achtste finales Roland Garros
Carlos Alcaraz heeft vrijdag de achtste finales van Roland Garros bereikt. Na zijn overwinning op Jesper de Jong was de Spanjaard in de derde ronde te sterk voor de Amerikaan Sebastian Korda.
Zverev bereidt zich met 8 uur per dag Mario Kart voor op partij tegen Griekspoor
Alexander Zverev bereidt zich op opmerkelijke wijze voor op zijn partij tegen Tallon Griekspoor in de derde ronde van Roland Garros. De Duitser speelt urenlang de computergame <em>Mario Kart</em>.
Gefrustreerde Rublev verrassend exit op Roland Garros, Swiatek dendert door
Andrey Rublev is vrijdag verrassend uitgeschakeld op Roland Garros door Matteo Arnaldi. De Russische nummer zes van de wereld toonde tijdens de partij regelmatig zijn frustraties. Bij de vrouwen bereikte Iga Swiatek simpel de achtste finales.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Lees meer