Agenda

Maandag 22 april
13:00 – 16:00

Rommelpot

t/m 28-10-2024
Maandag 13 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Dinsdag 14 mei
19:00 – 22:00

Rommelpot

Donderdag 16 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Vrijdag 17 mei
13:30 – 14:30

Old Stars

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Wisselvallige Van de Zandschulp laat Auger-Aliassime comeback voltooien in Rome
Botic van de Zandschulp heeft zaterdag in de tweede ronde van het Masters-toernooi in Rome verloren van Félix Auger-Aliassime. De Nederlander was in twee sets klaar: 6-1 en 7-6 (6).
Van Rijthoven stelt rentree weer uit en laat Roland Garros aan zich voorbijgaan
Tim van Rijthoven heeft zijn rentree opnieuw uitgesteld. De voormalig winnaar van het grastoernooi van Rosmalen heeft nog meer tijd nodig voor het herstel van zijn elleboogblessure.
Rolstoeltennisster De Groot verliest na 145 zeges op rij eerste partij in drie jaar
Diede de Groot heeft zaterdag voor het eerst in drie jaar tijd een wedstrijd verloren. De rolstoeltennisster ging op het WK voor landenteams in Istanboel onderuit tegen Xiaohui Li. Het is voor De Groot de eerste nederlaag in 146 wedstrijden.
Nadal krijgt ovatie in Rome en twijfelt opnieuw openlijk over Roland Garros
Rafael Nadal heeft zaterdag een emotionele dag achter de rug op het Masters-toernooi in Rome. De Spanjaard ging eerst hard onderuit tegen de Pool Hubert Hurkacz en kreeg daarna een fraai eerbetoon in de Italiaanse hoofdstad.
Nadal verliest in aanloop naar Roland Garros kansloos van Hurkacz in Rome
Rafael Nadal heeft zaterdag een pijnlijke nederlaag geleden tegen de Pool Hubert Hurkacz. De 37-jarige Spanjaard slaagde er daardoor niet in de derde ronde van het ATP-toernooi in Rome te bereiken.
Djokovic na simpele zege in Rome op het hoofd geraakt door fles uit publiek
Novak Djokovic heeft vrijdag bij het verlaten van de tennisbaan bij het Masters-toernooi van Rome een fles tegen zijn hoofd gekregen. Het incident gebeurde nadat de Serviër zijn openingspartij op het Italiaanse gravel had gewonnen.
Griekspoor blameert zich bij thriller in Rome tegen mondiale nummer 240
Tallon Griekspoor heeft zich vrijdag geblameerd bij het Masters-toernooi in Rome. De Nederlander verloor in zijn openingspartij een thriller tegen de Italiaan Francesco Passaro, de nummer 240 van de wereld.
Voormalig wereldtopper Thiem (30) stopt eind dit jaar met tennis
Dominic Thiem stopt aan het einde van dit seizoen met tennissen. De US Open-winnaar van 2020 kampt al langere tijd met een polsblessure, die hem ervan weerhoudt op topniveau te presteren.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Verder organiseren wij vier sprankelende toernooien per jaar en laten wij ons luid en duidelijk horen met onze uitermate grote aantal competitieteams.

En dat is zeker nog niet alles....

Ontdek de mogelijkheden die TV de Maten te bieden heeft.
Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap en samen met ons te genieten van alles wat tennis te bieden heeft!

 

Lees meer