Competitie

Bij De Maten spelen we verschillende soorten competitie: voorjaars-, zomeravond- en najaarscompetitie. Deze competities zijn verdeeld over heel het tennisseizoen. Tijdens de competitie speel je op ons park, maar ook op andere parken in andere steden. Zo speel je steeds tegen andere tegenstanders. Het voordeel aan competitie spelen is dat je in een team speelt. Dit is ook een leuke manier om meer clubgenoten te leren kennen. Je kunt zelf een voorkeursteam samenstellen, je opgeven als competitiespeler of als reservespeler. Je kunt je opgeven voor een heren-, dames- of gemengdteam. Hierbij wordt ook onderscheid gemaakt in leeftijdscategorieën. 

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie begint al vroeg in het seizoen; het start direct in april en duurt t/m eind mei. Bij De Maten kan er op dinsdag, donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag worden gespeeld. Het aantal partijen op een dag varieert van vijf  tot en met acht. Dit is afhankelijk van de competitiesoort. Er zijn mogelijkheden om singels en dubbels te spelen, maar ook alleen dubbels.

Zomeravondcompetitie

De zomeravondcompetitie start half mei en duurt tot en met juni. Er wordt op woensdagavond gespeeld. Tijdens deze competitie worden er per speeldag vier dubbels gespeeld.

Najaarscompetitie

De najaarscomptitie start in september en duurt tot en met oktober. Er zijn verschillende dagen waarop gespeeld kan worden. Er kan onder andere gespeeld worden op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. De mogelijkheid bestaat om singels en dubbels te spelen, maar ook alleen dubbels.

Uiteraard is er ook voor de jeugd de mogelijkheid om competitie te spelen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Jeugd.
Ben je enthousiast geworden en wil je competitie spelen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..