Agenda

Dinsdag 28 mei
19:00 – 22:00

Rommelpot

Donderdag 30 mei
13:00 – 16:00

Rommelpot

Vrijdag 31 mei
13:30 – 14:30

Old Stars

Toon volledige agenda

Maak 4 maanden kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. Wat is er nou leuker dan heerlijk in de zon gezellig op de baan te staan en na afloop gezellig een drankje te doen.
Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Dit kost je maar € 40,00. En voor € 10,00 meer krijg je er ook nog eens vier tennislessen bij! Klik op de knop voor meer info.

Lees meer

Nu.nl Tennis

Rus verslaat Kerber op Roland Garros: 'Al haar Grand Slam-zeges op tv gezien'
Arantxa Rus had dinsdagavond na haar overwinning in de eerste ronde van Roland Garros weinig te klagen. Ze overleefde eindelijk weer een eerste ronde en deed dat door oud-wereldtopper Angelique Kerber te verslaan.
Arantxa Rus knap langs voormalig nummer één Kerber op Roland Garros
Arantxa Rus is Roland Garros dinsdag met een fraaie overwinning begonnen. In de eerste ronde won ze in twee sets van Angelique Kerber, de voormalig nummer één van de wereld. Het werd 6-4 en 6-3.
Coach hoopt dat Van de Zandschulp blijft tennissen: 'Zie nog veel plezier bij hem'
Coach Peter Lucassen hoopt dat Botic van de Zandschulp het plezier in het tennis snel hervindt. Van de Zandschulp baarde maandagavond na zijn uitschakeling op Roland Garros opzien door aan te geven dat hij overweegt zijn loopbaan te beëindigen.
Viervoudig Grand Slam-winnares Osaka maakt in Rosmalen debuut in Nederland
Naomi Osaka neemt volgende maand deel aan de Libéma Open. De viervoudig Grand Slam-kampioen en voormalig nummer één van de wereld maakt in Rosmalen haar debuut in Nederland.
NU+ | Geen officieel afscheid, maar wel een vaarwel voor Nadal: 'Ik heb genoten'
Een officieel afscheid wilde hij nog niet, maar alles wees er maandag op dat Rafael Nadal zijn laatste partij op Roland Garros heeft gespeeld. Een reportage vanuit Parijs, waar de recordhouder in zijn 'eigen huis' werd geklopt door Alexander Zverev.
Van de Zandschulp (28) denkt aan stoppen na fiasco op Roland Garros
Botic van de Zandschulp (28) twijfelt openlijk over zijn toekomst als tennisser. Dat deelde hij maandag na zijn forse <a href="https://www.nu.nl/tennis/6314541/kwakkelende-van-de-zandschulp-verliest-kansloos-in-eerste-ronde-roland-garros.html" target="_blank">nederlaag</a> tegen Fabio Fognini op Roland Garros. "Ik kijk totaal niet meer uit naar wedstrijden."
Kwakkelende Van de Zandschulp verliest kansloos in eerste ronde Roland Garros
Botic van de Zandschulp is er maandag niet in geslaagd de tweede ronde van Roland Garros te bereiken. De Nederlander had last van zijn enkel en verloor in drie sets van de Italiaan Fabio Fognini: 6-1, 6-1 en 7-5.
Zverev genoot van klasse Nadal tijdens 'finale' in eerste ronde Roland Garros
Alexander Zverev heeft maandag genoten van zijn partij tegen Rafael Nadal in de eerste ronde van Roland Garros. De Duitser versloeg de 22-voudig Grand Slam-winnaar in diens mogelijk laatste partij op het Grand Slam-toernooi in Parijs.
Meer van Nu.nl Tennis

Het Weer

Over de club

Hartelijk welkom op de website van Tennisvereniging De Maten!

Ontdek onze grote en gezellige vereniging gelegen in het zuidoosten van Apeldoorn.

Bij TV de Maten verwelkomen wij leden van alle leeftijden en speelniveaus, van enthousiaste beginners tot ervaren spelers. Naast onze kenmerkende wekelijkse rommelpot-sessies (liefst 4 keer per week!), organiseren wij talloze andere activiteiten.

Lees meer