Bar- en Recreatie Commissie (BRC)

De Bar- en Recreatiecommissie (BRC) is verantwoordelijk voor de diverse catering- en recreatieve activiteiten tijdens het tennisseizoen van onze vereniging. De BRC regelt de inkoop van de catering en zorgt ervoor dat er een wijntje of biertje wordt geschonken na het sportieve partijtje tennis. Op toernooidagen neemt de BRC de keukendiensten voor haar rekening en tijdens de competitie regelt zij de maaltijdservice. Daarnaast is de BRC verantwoordelijk voor een aantal recreatieve activiteiten, zoals de jaarlijkse Hemelvaart fietstocht, de kaartavonden en de beginnerstoernooien voor onze nieuwe leden.

De BRC heeft zichzelf als doel gesteld om de sfeer in het clubhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zij wil een gezellig clubhuis met kwalitatief goede catering en daarmee een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt en aanschuift.

Dat alles probeert zij te bereiken door naast de inzet van de vaste kern van commissieleden ook gebruik te maken van de hand- en spandiensten van leden en niet leden.  De BRC is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Bar- en Recreatie Commissie (BRC) bestaat uit: