Werkwijze bardienst

Om iedereen van drankjes te kunnen voorzien voor, tijdens of na het tennissen, hebben we met z'n alle afgesproken dat iedereen tot en met 75 jaar verplicht is om bardiensten te draaien. Dit om er samen voor te zorgen dat op alle momenten van de dag en week de bar open is. 

Zoals bij alle verenigingen gebruikelijk is en dus ook bij De Maten, draaien we als vereniging samen de bardiensten: 2 keer in de leeftijd van 70-75 jaar, 3 keer als je geen competitie speelt en 4 keer als je wel competitie speelt en jonger bent dan 70 jaar. Dit aantal geldt per jaar.

De afkoop voor bardiensten: in de ALV is afgesproken dat we voor 2020 een afkoop bardienst hanteren per niet gedraaide bardienst van € 25,-. (zou je er eind 2020 geen gedraaid hebben, betaal je voor 4 bardiensten €100,- en voor 1 tekort: € 25,00 enz.). Voor ons een hele administratie, maar wel zo transparant. Vanzelfsprekend pleiten wij voor dagelijks een gastvrouw/gastheer achter de bar, wel zo professioneel, gezellig en goed voor de club. Plan je bardiensten tijdig in, alleen of met zijn tweeën. Heb je vragen of problemen met inplannen, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inplannen bardiensten
Om het gemakkelijk te maken voor iedereen, sturen we elke twee maanden een e-mail je te herinneren aan het inplannen van de bardiensten. In deze e-mail staat een persoonlijke link waardoor je direct inlogt op de website waarna je de bardiensten in kunt plannen.

Wil je zonder deze link je bardiensten inplannen, dan is het van belang dat je inlogt. Iedereen kan inloggen met het e-mailadres waar ook alle e-mails naar toe worden gestuurd. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en je krijgt een wachtwoord toegestuurd. Je kunt nu inloggen en met je eigen account de bardiensten inplannen.

Instructies bardienst
Wanneer je een bardienst hebt ingepland is het fijn om te weten hoe alles precies werkt. In het clubhuis hangt een hardcopy instructie maar indien je het fijn vindt om je vast in te lezen kan dat hier

We hopen het zo voor iedereen duidelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Heb je toch vragen? Je kunt terecht bij Dinie Unterhorst via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag zien we iedereen in het komende jaar niet alleen enthousiast op de banen en op het terras, maar ook achter de bar.