Commissie Beheer & Onderhoud (CBO)

De Commissie Baan & Onderhoud is erg belangrijk voor een tennisvereniging met zes gravelbanen en vier Smashcourt banen. Deze banen moeten heel het jaar door onderhouden worden om er zo lang en zo goed mogelijk op te kunnen spelen. In het voorjaar wordt er veel getennist op gravel. In de winter is dat vooral op Smashcourt . Elk voorjaar worden de gravelbanen voorzien van belijningen en netten, zodat er uiterlijk 1 april weer op gravel getennist kan worden bij De Maten. In het najaar worden de gravelbanen weer 'opgeruimd'. Dit is voor het behoud van de banen, zodat er in de zomer weer volop getennist kan worden.

Naast de baanonderhoud is het CBO ook verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie aan het park en gebouwen. Belangrijke taken hierbij zijn bijvoorbeeld het schoon spuiten van de stoepen en paden van ons park, het maaien van het gras, de bloembakken bijhouden en het snoeien van de bomen en planten. Daarnaast worden er verschillende offertes opgevraagd voor de aanschaf van bijvoorbeeld meubilair, lichtmasten, terrasverwarming etc.

Tenslotte staat deze commissie stand-by bij toernooien. Mocht er bijvoorbeeld veel regen vallen, dan is het van belang dat de banen snel droog gemaakt worden met behulp van sponsen. Het CBO is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Commissie Beheer & Onderhoud (CBO) bestaat uit: