Commissie Competitie & Toernooien (CCT)

De Commissie Competitie & Toernooien (CCT) is verantwoordelijk voor het organiseren alle competities en toernooien bij Tennisvereniging De Maten. Voor de start van de toernooien en competities wordt er veel voorbereid om alles zo goed mogelijk te organiseren en achteraf wordt er natuurlijk geëvalueerd hoe en wat de volgende keer beter of anders kan. 

De competities die de CCT organiseert zijn: voorjaars, zomeravond- en najaarscompetitie. De CCT zorgt onder andere voor het samenstellen van de teams, het opgeven bij de KNLTB, het aanvragen van dispensaties en het opstellen van de baanschema's. Daarnaast is er tijdens de competitiedagen altijd een Verenigings Competitieleider (VCL) aanwezig of bereikbaar.

Naast de competities worden er ook verschillende toernooien georganiseerd: de Autohaas Clubkampioenschappen, het Hypotheker Dubbel Toernooi en het Intersport Open toernooi. Deze toernooien hebben allemaal hun eigen karakter, maar bij alle toernooien gaat alles 'net even anders'. Deze toernooien worden niet alleen georganiseerd door de CCT, maar samen met een speciale sfeercommissie die de toernooien net even anders aankleed. De CCT is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Commissie Competitie & Toernooien (CCT) bestaat uit: