Public Relations Commissie (PRC)

De Public Relations Commissie (PRC) is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie bij tennisvereniging De Maten. Deze website is een groot onderdeel hiervan. De leden van de PRC houden de website actueel en interessant voor alle tennisliebhebbers. Dit is voor zowel de leden als de niet-leden.

Daarnaast wordt er elke maand een digitale nieuwsbrief (e-Tema) verstuurd naar alle leden van De Maten. Hierin staan de laatste ontwikkelingen en evenementen van de vereniging.

Ook worden de Social Media kanalen van de vereniging onderhouden: Facebook en Instagram. Hier worden regelmatig ieuwtjes, activiteiten en andere ontwikkelingen bij De Maten gedeeld onder alle vrienden en volgers. In het clubhuis hangt een OTSM scherm. Hier worden de aankomende evenementen, buienrader en een aantal sponsoren promoot.

Heb je input voor één van de communicatie kanalen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tenslotte is de deze commissie verantwoordelijk voor de sponsoring binnen de vereniging. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een enthousiaste kandidaat. Dus wil jij je inzetten voor de vereniging op het gebied van sponsoring? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Public Relations Commissie (PRC) bestaat uit: