Sponsor aan het woord: Giant Store van Hest

Giant, onze nieuwe sponsor en daarom de sponsor van de maand. Het merk Giant kennen jullie misschien wel. Sinds 1972 opgericht als fietsmerk met de missie om betere bikes te ontwikkelen. Inmiddels is Giant de grootste fietsproducent in de wereld.

In april 2005 is Giant Store van Hest aan de Eglantier 510 de eerste Giant Store in Nederland. Sinds afgelopen jaar hebben ze een tweede Giant Store in Apeldoorn, het oude van Wachem pand aan de Arnhemseweg 88. De naam zegt het al. Ze verkopen voornamelijk Giant fietsen, maar hebben ook andere merken.

Zijn fietsen nog zo hip tegenwoordig? Nou en of! Giant onderscheidt zich door de beleving. Ze vinden het belangrijkste de harten van de mensen te veroveren, en dat lukt! Ook ons hart hebben ze inmiddels veroverd. Nog niet met hun fietsen, maar wel als sponsor. Het grote bord bij de parkeerplaats hangt er al. Roel en Marieke (de twee eigenaren van Giant) hebben beide een zomerpas. Elke week maken ze een avond vrij om bij ons te komen tennissen. Marieke heeft vroeger al getennist en Roel is door Marieke enthousiast geworden. Ze zullen dus vaker op ons park te zien zijn en zullen niet onopgemerkt blijven.

Benieuwd? Ze hebben genoeg fietsen in alle soorten en maten. Ga gerust eens langs. Enne dames, ze hebben speciaal voor jullie een Liv Corner.Liv is er speciaal voor de fietsende dames, met de beste damesspecifieke fietsen, kleding en accessoires.