Competitie deelname

Informatie over deelname aan Tenniskids of junioren competitie:

  • Jeugdleden schrijven in als individu. Teams worden door de jeugd commissie in overleg met trainer Joost samengesteld, wensen voor teams zullen hierin meegenomen worden.
  • Jeugdleden die competitie voor T.V. de Maten willen spelen moeten lid zijn van de vereniging en ingeschreven zijn bij de KNLTB.
  • Deelname is voor T.V. de Maten-jeugd gratis, maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Voor Tenniskids groen en de juniorencompetitie geldt dat er minimaal 4 spelers per speeldag opgesteld moeten worden. Afmelding voor een wedstrijd dient ruim op tijd plaats te vinden, zodat er nog tijd is om een invaller te regelen. Er kan wel een vergoeding gevraagd worden voor het beschikbaar stellen van de ballen.
  • Wanneer kinderen worden ingeschreven gaan wij er van uit dat ze ook daadwerkelijk alle dagen kunnen spelen. Als iemand niet alle dagen beschikbaar is, willen jullie dit dan aangeven bij de inschrijving. Dan kunnen wij hier met de teamsamenstelling rekening mee houden.
  • Per team wordt er een teamcaptain aangesteld. Deze teamcaptain is het aanspreekpunt voor de jeugd commissie. Van de teamcaptain wordt o.a. verwacht dat zij de andere teamleden op de hoogte houden van de te spelen wedstrijden en bij de groene en junioren competitie dat zij een speelschema maken en de uitslagen van thuiswedstrijden digitaal invullen.
  • Van elk team wordt verwacht dat bij thuiswedstrijden minimaal 2 ouders bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn. Behalve het aanmoedigen van de kinderen wordt gevraagd om te ondersteunen bij de organisatie rondom de competitie.     
  • Elk competitie spelend kind krijgt een shirt van T.V. de Maten in bruikleen (borg 15,-). Het shirt blijft eigendom van T.V. de Maten en wordt na het beëindigen van het competitie spelen weer ingeleverd. Het is de bedoeling dat de shirts worden gedragen tijdens de competitiewedstrijden. Eventuele aanvullende kleding, zoals een vest, broekje of rokje kunnen zelf worden aangeschaft

Vind je het leuk om ervaring op te doen met het spelen van wedstrijdjes schrijf je dan in voor de Tenniskids competitie rood of oranje. Ben je een meer ervaren speler schrijf je dan in voor de groene of junioren competitie. Weet je niet precies welke competitie het beste bij jou past vraag het dan aan je trainer of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeugdcommissie T.V. de Maten.