Terugblik Toet Jeugdtoernooi

Verhitte gezichten tijdens de Clubkampioenschappen en tijdens het Open Toet jeugdtoernooi door de warmte en de spannende wedstrijden.  Wat hebben ze goed en lekker getennist met en tegen elkaar.  Tijdens het Toet toernooi waren we blij met de vele deelnemers ook van andere clubs in de verschillende jeugdclasses. 

Naast de zinderende wedstrijden was er ook tijd voor een dip in het zwembad, een watergevecht met ballonnen en even tot rust komen met een lekker ijsje.
Door het prachtige weer werden de starttijden wat verlaat, maar dit zorgde met medewerking van de ouders voor geen enkel probleem. De parasols naast de baan zorgden voor wat schaduw tijdens de wissel en de waterspons voor wat natte verfrissing want het was echt warm! 

Wat hebben we genoten van de ingespannen gezichten, de concentratie, prachtige acties, de lol maar ook de wil om te winnen.  We mogen wel concluderen dat onze jeugd heeft laten zien dat tennis en plezier mooi samengaat.  Nogmaals de felicitaties aan alle winnaars en we zien alle deelnemers graag volgend jaar terug. 

Met vereende krachten hebben we een geweldig jeugdtoernooi kunnen realiseren met dank aan alle vrijwilligers!
Voor een sfeerimpressie - bekijk de fotos van het jeugdtoernooi in ons Fotoalbum.