Welkom bij Tennisvereniging De Maten

Ben jij op zoek naar een enthousiaste tennisvereniging? Dan ben je bij Tennisvereniging De Maten aan het juiste adres.

Wij zijn namelijk net even anders. Wij zijn een vereniging van jong tot oud waarbij je zowel in de zomer als in de winter kunt tennissen. Wij hebben tien tennisbanen, een flexibel lidmaatschap en begeleiding van nieuwe leden. Voor de jongeren van zes tot twaalf jaar geven wij tennisles via Tenniskids. Voor meer informatie over Tenniskids, klik dan hier

Naast het tennissen, organiseren wij verschillende activiteiten waarbij iedereen welkom is met of zonder lidmaatschap. Denk aan een wijnproeverij, kerstworkshop, klaverjassen en nog veel meer. Kom eens een keertje langs om de sfeer te proeven. Vooral op dinsdagavond is het druk op onze clubavond waarbij iedereen met elkaar tennist. Ook kunnen leden van De Maten je gratis introduceren op woensdag en vrijdag.

Kan jij niet wachten tot je lid bent of wil je gewoon één avondje tennissen? Dan kun je ook een baan huren zonder lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie over de losse baanhuur bij onze vereniging.

Ben je nog niet overtuigd en wil je meer informatie over de tennisvereniging? Kijk dan eens bij Over ons.

Buddies voor nieuwe leden
Tennis is een sport die je niet altijd alleen kunt doen. Je kunt je natuurlijk opgeven voor single toernooien of tennislessen, maar vrijspelen of dubbeltoernooien zijn net zo leuk. Als je net bij een vereniging lid bent dan is het soms lastig gelijk contacten te leggen met leden of alles bij de club al te kunnen vinden. Daar hebben wij wat op gevonden.

Elk nieuw lid bij onze tennisvereniging krijgt een buddy. Wij hebben bij Tennisvereniging De Maten twee buddies voor de senioren leden. Dit zijn Wouter Hoekwouter en Jos Brekelmans. Zij helpen jou op weg om kennis te maken met andere leden en je wegwijs te maken op de baan en in ons gezellige clubhuis. 

Veel tennisplezier!

Wouter Hoekwater stelt zich voor:
Ik ben Wouter Hoekwater, 66 jaar jong, getrouwd met Wilma trotse vader van 3 kinderen en 4 kleinkinderen.
Vanaf heden ben ik samen met Jos Brekelmans de nieuwe buddy voor onze nieuwe (senioren) leden.
Sinds 2006 ben ik lid van onze gezellige, actieve en vooruitstrevende Tennisvereniging De Maten.
Ik hoop de nieuwe leden snel wegwijs te maken met de faciliteiten, in en outs en cultuur van onze club.

Maar vooral wil ik ze het thuis gevoel geven op ons mooie sportpark.