Lidmaatschap voor nieuwe leden

Tennisvereniging De Maten kent een KNLTB jaarlidmaatschap en een Kennismakingspas voor nieuwe leden. Kijk hieronder welk lidmaatschap het best bij jou past.

Fit het nieuwe jaar in?
Profiteer nu van 25% korting op je jaarabonnement als je je voor 1 mei 2021 aanmeldt en KNLTB lid wordt. Geef je snel op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je NAW gegevens en mobiel nummer of vul het inschrijfformulier in.

Regulier KNLTB jaarlidmaatschap
De meeste leden maken gebruik van een standaard lidmaatschap. Dit is een lidmaatschap dat loopt van 1 januari tot en met 31 december. Dit lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Met dit standaard lidmaatschap kun je het hele jaar door tennissen. Ook in de winter. Dan zijn de vier Smashcourt banen uitermate geschikt.

Zomerpas
Is jouw sportschool dicht deze zomer? Of speel jij voetbal, handbal, badminton, hockey of een andere sport en ligt deze sport in de zomermaanden stil? Kom dan bij ons tennissen met de  Zomerpas. Onbeperkt tennissen op een van onze 10 gravel- en smashcourtbanen in de maanden juni, juli en augustus voor slechts € 50,- (let op: degene waarmee je wilt tennisen moet ook beschikken over een zomerpas of (tijdelijk) lid zijn van onze vereniging). Met de zomerpas kan je meedoen aan meerdere tennisactiviteiten van onze vereniging, conform de coronamaatregelen. Op deze manier kom je toch sportief de zomer door en blijf je aan je conditie werken! Deze actie is voor jeugd én senioren! Let op: vol = vol en deze pas is alleen voor nieuwe leden die de laatste drie jaar geen lid geweest zijn van De Maten.

Kennismakingspas voor nieuwe leden
Maak kennis met tennis bij onze gezellige vereniging. In drie maanden naar keuze! Onbeperkt tennissen met een ander (tijdelijk) lid van onze vereniging op één van onze 10 gravel- en smashcourtbanen. Voor € 50,- bestel je een kennismakingspas en ben je geen KNLTB-lid, speel je geen toernooien en competitie. Wel kun je meedoen aan de eigen tennisactiviteiten van onze vereniging: Clubkampioenschappen, Startersclinics en Wintertennis. In de derde maand of eerder maak je de keuze om standaard lid te worden. Let op: deze pas is alleen voor nieuwe leden die de laatste drie jaar geen lid geweest zijn van De Maten.

Kennismakingspas met vier tennislessen (aanmelding tussen 1 april en 1 oktober)
Zie bovenstaande beschrijving, aangevuld met vier tennislessen (50 minuten per les) in groepen van vier personen. Je betaalt dan € 80,-. (€ 30,- extra voor 4 lessen) De indeling van de groepen en aanvang lessen wordt bepaald door het aantal aanmeldingen van aspirant leden en beschikbaarheid van dag/avond. Niet wachten op volledige groep en snel starten? Dat kan ook in overleg. Voorbeeld: groep van 2 personen is 2 lesuren. Wil je meer dan 4 lessen? Dat kan in overleg. Heb je besloten voor het standaard lidmaatschap dan is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de tennislessen bij Joost van der Marel (zie onder kopje tennislessen voor verdere informatie)

Competitie lidmaatschap
Wil je alleen lid worden om competitie te spelen? Dat kan! Je bent lid tijdens de betreffende competitieperiode. Dit is de perfecte manier om je competitieteam compleet te maken. Tijdens deze periode mag je ook gebruik maken van al onze tennisbanen. 

Voorjaarscompetitie
Periode: maart t/m einde competitie 
Kosten competitielidmaatschap: € 70,-
Teambijdrage: dit is voor de competitiesoort met 4 singles €100,- en bij de overige competitiesoorten €85,-. Deze bijdrage wordt meestal door de captain van het team over het aantal personen in het team verdeeld.
 
Zomeravondcompetitie
Periode: mei - juni
Kosten competitielidmaatschap: € 52,-
Teambijdrage: dit is voor de competitiesoort met 4 singles €100,- en bij de overige competitiesoorten €85,-. Deze bijdrage wordt meestal door de captain van het team over het aantal personen in het team verdeeld.
 
Najaarscompetitie
Periode: september - oktober
Kosten competitielidmaatschap: € 52,-
Teambijdrage: dit is voor de competitiesoort met 4 singles €100,- en bij de overige competitiesoorten €85,-. Deze bijdrage wordt meestal door de captain van het team over het aantal personen in het team verdeeld.
 

Rustend lid
Het tarief voor een (nieuw rustend/niet spelend ) lid is €15,-.

Blessures
Wat te doen met blessures van leden Nu is de ‘regel’ dat je met ingang van het eerstvolgende kwartaal de contributie kan opschorten. Dit doen we tot maximaal een half jaar.

Meer informatie
Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of download het inschrijfformulier onder het kopje 'inschrijven'.