Joost van der Marel gekozen als tennisleraar van 2019

Onze tennisleraar Joost van der Marel is verkozen tot tennisleraar van 2019.

Vrijdag 11 oktober, tijdens het Nationaal Trainerscongres in Nieuwegein door de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren, is Joost uitgeroepen tot Tennisleraar van het jaar 2019!
Deze knappe, maar o zo verdiende, uitverkiezing kwam tot stand door een nominate uit meer dan 1000 aangesloten tennisleraren.

De jeugcommissie, bij monde van Dianne Braafhart  schreef het volgende:

Wat stoer: onze trainer is genomineerd voor coach van het jaar.
Zo stoer dat we allemaal gingen duimen dat Joost de prijs zou winnen.
Vet stoer dat hij deze prijs gewonnen heeft, gewonnen van alle andere tennisleraren van heeeeel Nederland.
Nog stoerder is dat wij kunnen zeggen dat we les hebben van de beste, leukste, enthousiaste, vrolijkste leraar van heel Nederland :)

Lees meer

Van de voorzitter: nazomerse tennisactiviteiten!

Tennis verbroedert en verbindt. Dat hebben we de laatste weken gezien bij de zomerse toernooien en niet te vergeten bij de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen. Van alle verenigingen speelden fantatieke spelers mee en alle verenigingen hebben hun banen en vrijwilligers beschikbaar gesteld. Na prachtige voorrondes, waaronder bij De Maten, hebben de tennissers zich opgewarmd voor de grote finale bij Vego.

Mooie wedstrijden, nazomerse spanning, af en toe een bui, maar vooral veel kleurrijk tennisspel onder de heldere ledverlichting. De Maten heeft zich natuurlijk onder leiding van Rene van Amsterdam (CCT) als gastheer opgesteld en de voorrondes hebben ons veel opgeleverd. Onder meer 18 finalisten! Een geweldige prestatie vanuit alle categorieën. Daar zijn we super trots op!!

Lees meer

Van de voorzitter: lekker zomeren!

Met inmiddels 75 nieuwe leden hebben we de laatste tijd veel nieuwe mensen ontmoet bij De Maten. Welkom! Ik hoop dat jullie hier een hele fijne tijd beleven en veel mensen leren kennen om het mooie tennisspel te spelen. De eerstvolgende tennisclinic is dinsdag 3 september, noteer die vast in je agenda.

Welkom!
Met meerdere nieuwe sponsoren zijn we een jarenlange samenwerking aangegaan. Welkom nieuwe sponsoren! Giant Store van Hest (Giant toernooi), Stegeman audio, tv, witgoed (nieuw contract), Carwash Kleiboer Zutphensestraat (reclamebord), Hellodruk (10 scoreborden), fijn dat jullie onze vereniging een warm hart toe dragen. Wij hopen dat onze leden de weg naar jullie spoedig weten te vinden.

Lees meer

Probleem inplannen bardiensten opgelost

Bericht van het Bestuur

Beste leden van Tennisvereniging De Maten,

Het probleem met het inplannen van bardiensten is opgelost.
Oorzaak van het probleem lag bij de provider waar onze website draait.
Bij de verhuizing van de website van de oude - naar de nieuwe server was niet alle software meegenomen.
Dat is nu alsnog gebeurd zodat de bardienstplanner weer als vanouds werkt.

Bedankt voor jullie begrip!

Terugblik Toet Jeugdtoernooi

Verhitte gezichten tijdens de Clubkampioenschappen en tijdens het Open Toet jeugdtoernooi door de warmte en de spannende wedstrijden.  Wat hebben ze goed en lekker getennist met en tegen elkaar.  Tijdens het Toet toernooi waren we blij met de vele deelnemers ook van andere clubs in de verschillende jeugdclasses. 

Naast de zinderende wedstrijden was er ook tijd voor een dip in het zwembad, een watergevecht met ballonnen en even tot rust komen met een lekker ijsje.
Door het prachtige weer werden de starttijden wat verlaat, maar dit zorgde met medewerking van de ouders voor geen enkel probleem. De parasols naast de baan zorgden voor wat schaduw tijdens de wissel en de waterspons voor wat natte verfrissing want het was echt warm! 

Lees meer