Zomers ... van de voorzitter

De zomer is een periode van korte luchtige berichtjes. Dus dit keer enkele 'Wist je datjes’ als voorwoord in de zomer eTema van De Maten.

WIST JE DAT.....

  • We dit jaar 4 kampioenen tellen bij de voorjaarscompetitie! En bij de Jeugd is Oranje 2 kampioen! Gefeliciteerd Matenaren, een geweldige prestatie!
  • Deze kampioenen feestelijk worden gehuldigd op de zaterdag van de Pouw Clubkampioenschappen: 22 juni!
  • Over Clubkampioenschappen gesproken: 'Chicken en Chips' zaterdag op het menu staat! Klik hier voor meer infomatie.
  • Witte tenniskleding helemaal in is bij de Clubkampioenschappen, vooral helder wit!
  • Zondag bij de finaledag van de Clubkampioenschappen een Aanmoedingsprijs wordt uitgereikt aan een meisje en jongen van Groen!               
  • Ons Zomertoernooi ‘De Hypotheker’ kleurrijk in beeld is gebracht met boegbeeld Robert Amade, de grondlegger van de Hypotheker! Klik hier voor meer infomatie.

Lees meer

KWF - Samenloop voor Hoop

Samen loop voor hoop - Team OGO

Samen met tennissers van onder andere Tepci en De Sprenkelaar zetten tennissers van Tennisvereniging De Maten zich in voor de KWF-actie "Samenloop voor Hoop".
Een 24-uurs wandelestafette waar wij op een sportieve manier vorm aan geven op 29 en 30 juni.
Ook tijdens een tenniswedstrijd geldt: Opgeven is geen optie. Dit is tevens de link naar onze teamnaam OGO. Wij streven ernaar om met deze bijzondere actie een mooi bedrag binnen te halen voor het KWF.

Alle donaties zijn welkom! Dit kan via de donatiebox op de bar in ons clubhuis of via bijgaande link. Alvast dank namens team OGO!

https://acties.samenloopvoorhoop.nl/ogo?fbclid=IwAR0qMQw3woJrfRzwANEs906CjocOzGL1sBkHcWZx4psnO-aVFlsCcyrMhcE

Tepci Meet & Greet

Doe je mee aan de Meet & Greet op dinsdag 9 juli bij Tepci in het Orderbos?

Een gezellige uitwisseling voor beginners en zij die al wat langer spelen. Er wordt gespeeld volgens het rommelpot systeem. Niveau ongeveer 7 t/m 9.
De inloop is vanaf 18:30 uur en we beginnen om 19:00 uur. Opgeven via inschrijfformulier in het clubhuis of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

Van de jeugdcommissie

Oranje 2 is kampioen geworden!
De toppers die op woensdag bij Joost trainen hebben laten zien dat zij de allerbeste zijn uit hun categorie. Luuk Huiskamp, Lorena Pop en Rosalie Bosch van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!

Aan al onze andere toppers is ook gedacht!
Hierbij introduceren wij voor onze minimaatjes een onwijs leuke speelhoek waarbij er lekker gekleurd, gebouwd en getennist kan worden!

Lees meer

Van de voorzitter: samen tennissen met plezier!

Meestal sluit ik af met ons nieuwe motto, maar we zijn zo lekker bezig, dat ik ermee begin! ‘Samen tennissen met plezier’, dat doen we maar wat graag met alle kids, jeugd- en seniorenleden. Nu we dik in het voorjaar zitten, zijn we volop actief. Op en langs de baan. Volle bak bij de competities en alle banen bezet door de weeks. Een groene horizon van prachtige volle bomen strekt zich uit langs ons park. Wat een heerlijk lentegevoel!

Lees meer