Sponsor aan het woord: Intersport Jonker

Sponsor aan het woord: Intersport Jonker

Volgende week is het al zover en start het Intersport Open Toernooi. De titel zegt het al; ons open toernooi wordt gesponsord door Intersport Jonker in Apeldoorn. Waarschijnlijk weet iedereen Intersport Jonker wel te vinden en zeker de mensen die al eens in de prijzen zijn gevallen bij De Maten. Deze maand willen we je graag een kijkje geven achter de schermen.

Intersport Jonker heeft niet alleen tennisaccessoires, maar voorziet heel sportend Apeldoorn en omgeving van de juiste sportuitrusting door deskundig advies en personeel. Zoals zij zelf aangeven: “Het Intersport team staat voor u klaar. Wij werken enkel met sportspecialisten. Investeren in ons personeel vinden wij erg belangrijk en daarom krijgt iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen en kennis op te doen van de markt en producten.” De kreet die Intersport dan ook past is: Sport to the people!

Hechte band met Tennisvereniging De Maten
Al jaren is Intersport Jonker sponsor van onze vereniging en we hebben dan ook een hechte band opgebouwd. “Wij zijn al 53 jaar actief in tennissend Apeldoorn en werken al heel lang samen met alle tennisverenigingen in Apeldoorn, maar met De Maten in het bijzonder. Enkele namen die te binnen schieten na al die jaren zijn Rene Blij, Ben Derksen en Henk de Ruijter. Met het nieuwe bestuur is er een nog betere en nauwere samenwerking ontstaan. We hopen elkaar te ondersteunen en samen de tennissport in Apeldoorn te promoten.”

“Wij zijn van mening dat De Maten een goede stap heeft gezet richting de toekomst met de aanleg van nieuwe Smashcourtbanen.” Tijdens het Intersport Open toernooi wordt er uiteraard ook gebruik gemaakt van deze banen. Mocht je voor het toernooi nog een gripje, nieuwe bespanning of een aanpassing in je outfit nodig hebben? Loop even binnen bij de Hoofdstraat 4-10 in het centrum. Voor meer informatie kun je ook de website bezoeken: www.sportapeldoorn.nl. Zien we je daar?