Challenge & Meet met Vego

Afgelopen januari vond de eerste Challenge en Meet plaats bij Vego.
Het was een gezellig dag. Helaas zijn we geëindigd met een achterstand.
Help jij mee deze achterstand om te zitten in winst? Je kan je namelijk nog opgeven voor de return bij Tennisvereniging De Maten op zondag 25 maart. Opgeven kan via deze link. Help jij ons mee?!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Terugblik Challenge en Meet 2016

Januari is meestal een vrij rustige maand op tennisgebied. De competitie is nog ver weg en er zijn nog geen toernooien.

Dat was dit jaar wel anders met het Challenge & Meet toernooi; een uitwisseling tussen Tennisvereniging De Maten en Vego. Op zaterdag 16 januari werd er bij Tennisvereniging De Maten gespeeld en op zondag 24 januari bij Vego. De opkomst was groter dan we vooraf hadden gedacht. Dit vergde enige flexibiliteit en creativiteit in de voorbereiding, maar het is uiteindelijk gelukt om iedereen 2x per dag te kunnen laten spelen.

Beide dagen kenmerkten zich door gezelligheid, sportiviteit, strijd en lekker eten. Op de baan werd er duidelijk gestreden om de winst, maar naast de baan was het vooral elkaar ontmoeten en gezellig kletsen. Tussen de middag werd iedereen voorzien van soep met brood en kwamen er later op de dag nog hapjes langs. Dat de stand toch ook wel erg belangrijk was werd duidelijk door de tussenstand die continu werd bijgehouden en gedeeld op Facebook.

Na de eerste dag stond de Maten voor en deze voorsprong werd ook de tweede dag volgehouden. Dit betekent dat wij met de wisselbeker naar huis zijn gegaan. Al met al een geslaagde eerste versie van het Challenge & Meet die volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen. Dan zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om de wisselbeker te verdedigen!