Open Giant en 30+ Toernooi 2019

Ja jullie zullen wel denken, een nieuw toernooi? Nee we organiseren gewoon ons open toernooi weer in september maar dit jaar met een nieuwe sponsor, namelijk Giant Store van Hest. Mede dankzij hen kunnen we er weer een gezellig toernooi van maken. Het open Giant en 30+ toernooi wordt georganiseerd van maandag 16 september tot en met zondag 22 september. Inschrijven is nog niet mogelijk, maar houd de website goed in de gaten.

Nieuwsgierig naar het succes van vorig jaar? Lees dan snel het artikel hieronder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terugblik 2018

Waar we het eerst aan terug denken is het enorme aantal deelnemers wat zich heeft ingeschreven. Zelfs na de inschrijfdatum kwamen er nog meerdere aanmeldingen binnen. Ondanks dat we veel wedstrijden kwijt kunnen op onze banen en de voorzondag konden gebruiken moesten we toch mensen teleurstellen. 

Het toernooi startte met fantastisch zomerweer; we hebben zelfs de 27 graden gehaald. Er zijn veel wedstrijden gespeeld en het was lang druk op het park. Sponsor Giant had 2 fietsen neer gezet zodat de benen vast warm konden worden voordat de spelers de baan op gingen. Artifleur heeft er weer voor gezorgd dat het park mooi was aangekleed met bloemen.

Op zaterdag konden de spelers genieten van een heerlijke massage van Helion Massage. Iedereen kwam er relaxed van terug! Ook hadden we op zaterdag een high beer i.c.m. gezellige muziek.

De spelers kregen na hun wedstrijd op zondag een glas prosecco en kregen zo een feestelijk onthaal. De wedstrijden werden keurig volgens planning gespeeld en om 16.45 uur volgde de prijsuitreiking in het clubhuis van De Maten.

Volgend jaar hopen we weer op succes. Hopelijk zien we iedereen dan weer terug!