Hypotheker Dubbeltoernooi 2019

Je kan al inschrijven voor het Hypotheker dubbeltoernooi via deze link. Deze vindt plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 augustus. Bij veel inschrijvingen zullen we de zondag ervoor beginnen. Hét toernooi, hartje zomer, op een zwoele zomeravond jouw partijtje spelen. Maar dit jaar heel anders. We spelen volgens het zogenaamde rating-systeem. Hoe werkt het? Je schrijft in voor bijvoorbeeld de gemengd dubbel. Je kan kiezen tussen 30+ (’s avonds) of 50+ (’s middags). Op de dinsdag vóór het toernooi halen wij de actuele ranking op. Het verschil tussen de partners mag niet groter zijn dan 2,00 punten. Daarna gaan we poules samenstellen, waarbij het verschil tussen het hoogste en het laagste team niet groter mag zijn dan 1,00 punt.  Je speelt dus tegen tegenstanders die ongeveer even sterk zijn. De Hypotheker is altijd speciaal, een visitekaartje voor onze vereniging. Ook dit jaar hebben we weer veel vrijwilligers nodig. Tegen die tijd zullen we jullie benaderen.

De Hypotheker 2018 - Jazeker, alweer 5 jaar een groot succes! 

Onder een stralende zon en met een vol terras werd op zondag 12 augustus het jaarlijkse Hypotheker Dubbeltoernooi onder luid applaus afgesloten. Van hitteprotocol na maanden van droogte op de maandag en dinsdag, naar op de donderdag zelfs een regenprotocol. Voor wat betreft het weer dit jaar een week van uitersten. Dat past goed bij onze slogan: Net even anders. 

214 deelnemers van over heel Nederland (Groningen, Nieuwegein, Heerde, Zwolle, Hattem , Apeldoorn e.o.)  hebben op ons uiterst sfeervol aangeklede park - met dank aan ons sponsor Artifleur - een week lang fanatiek en sportief gestreden om de wedstrijden te winnen, de volgende rondes te bereiken en de finales te halen.
Na de wedstrijd werd er tot in de late uurtjes, zeker met de aangename temperaturen, onder het genot van een drankje en hapje heerlijk nagepraat. Als hapjes werden er regelmatig heerlijke fruitspiezen en zelfs ijs geserveerd.

De vrijdagavond stond natuurlijk in het teken van een aantal kwartfinales, nog enkele poulewedstrijden en als absoluut entertainment het spetterende optreden van de band Hawkeye. Door vele mensen werd er lekker gedanst en gezongen onder het genot van vele hapjes en drankjes. Kortom, een zeer geslaagde avond! 

En dan het finaleweekend. Ruim 40 wedstrijden op de zaterdag. Ongekend zoveel wedstrijden op de zaterdag - dit had te maken met de grote onderdelen waarbij een groot afvalschema was met onder andere 1/8, 1/4 en 1/2 finales.  Super aantrekkelijke, spannende wedstrijden en niet te vergeten, dat dit mede mogelijk was door alle mensen van het CBO. Al voor dag en dauw waren zij alle banen al aan het sponsen. In de nacht van vrijdag op zaterdag was er zoveel regen gevallen dat alle banen blank stonden. Ook zijn er die avond ruim 20 fietsen blijven staan... Toch konden we om 10.00 uur gewoon met de wedstrijden beginnen. Heren van het CBO superbedankt voor jullie snelle handelen.

Als organisatie hebben we veel complimenten gekregen voor onze flexibiliteit. Daar zijn we blij mee en daar waar mogelijk proberen we aan ieders wensen te voldoen. Wij waarderen de flexibiliteit van alle deelnemers dan ook ten zeerste. Bedankt!

Zonder vrijwilligers kan een toernooi niet slagen. Ook dit jaar was De Hypotheker wederom geslaagd, mede dankzij alle mensen die vrijwillig bardienst draaien, terrasbediening lopen, keukendienst draaien, schoonmaken, versieren , de eventcommissie, de barcommissie en noem maar op .Echt fantastisch, want zonder vrijwilligers is dit onmogelijk.
Vele handen maken licht werk, dat is echt zo. Als laatste dank aan onze sponsoren Hans van Laar , de Plus , Artifleur en de Hypotheker!

We zien jullie graag volgend jaar weer terug op ons park!

Namens de CCT,
Ancella, René en Willem