Jazeker: De Hypotheker Dubbeltoernooi 30/50+

Jazeker, de Hypotheker! Deze welbekende slogan kennen we inmiddels allemaal. Net zo beroemd als deze slogan is ons jaarlijks 'Net even anders' Hypotheker Dubbeltoernooi 30+/50+.
Dit toernooi vindt plaats op ons mooie tennispark van zondag 5 tot en met zondag 12 augustus 2018. De 50+ speelt aan het eind van de middag. De 30+ speelt vanaf begin van de avond. In het weekend speelt iedereen overdag.

Deelnemers die fanatiek, relaxt, maar bovenal sportief strijden om samen weer een ronde verder te komen. Daarnaast heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het terras waar de terrasbediening natuurlijk weer voor gevulde glazen zorgt. Entertainment is volop aanwezig en ook tijdens dit toernooi zal er op de vrijdagavond een live optreden zijn. Kortom een supergezellig toernooi met park- en terrasbediening, live optredens, spelen op gravel en smashcourtbanen en plate-service.

Nog niet ingeschreven? Geen probleem, dat kan nog tot en met zaterdag 28 juli via deze link. Maar, doe het nu al, want de inschrijvingen stromen binnen. Dan weet je zeker dat je er bij bent en je kunt zeggen: "Ik doe mee aan het Hypotheker Dubbeltoernooi 2018 bij Tennisvereniging De Maten. Jazeker!  

Namens de CCT

______________________________________________________________________________________________________________________________

Terugblik Hypotheker dubbeltoernooi 2017

Hypotheker toernooi 2017 - onder luid applaus afgesloten!

Onder luid applaus werd afgelopen zondag 13 augustus het jaarlijkse Hypotheker toernooi afgesloten. Een wel verdiend luid applaus voor een zeer geslaagd toernooi.
Een luid applaus van en voor de ruim 251 deelnemers en heel heel heeeeel veeeel vrijwillgers. Want in welke functie dan ook, met ons allen zijn we wederom in staat geweest om zo’n mooi en succesvol toernooi te organiseren.

Op ons sfeervol aangeklede tennispark werd er gedurende de hele week volop en sportief gestreden om de wedstrijd te winnen, de volgende ronde te bereiken, de finales te halen en om samen met je tegenstanders na de wedstrijd op het terras gezellig na te babbelen en te drinken. De terrasbediening zorgde er voor dat de glazen goed gevuld bleven. En niet alleen voor gevulde glazen, want natuurlijk was er iedere dag weer plateservice met heerlijke maaltijden gekookt door vrijwilligers.

Absolute entertainment was natuurlijk het optreden van de band Hawkeye op de vrijdagavond. Veel publiek, veel gezelligheid en erg goede muziek zorgde voor een fantastische sfeer. Met de slaap nog een beetje in de ogen van een late vrijdagavond kun je al concluderen van hoe gaaf het eigenlijk allemaal is, want hoe gaaf is het:
- als je hoort dat dinsdag code geel heeft en we toch alle wedstrijden konden spelen;
-  als je op zaterdags ( de minste dag voor wat betreft het weer ) toch alle wedstrijden kunt spelen, mede door de flexibiliteit bij de deelnemers;
- als je op meer dan 220 wedstrijden, slechts drie walkovers hebt;
- als je op de finaledag om half drie 10 laatste finalepartijen gelijktijdig op alle banen kunt laten beginnen

Finalezondag
Dit zelfs nadat op de finaledag vroeg in de ochtend we een valse start hadden vanwege een plaatselijk buitje, maar ook dit werd tijdig opgelost door alle mensen van het CBO waarvoor een extra dank je wel op zijn plaats is. Al snel waren de banen speelklaar en konden we de rest van de dag genieten van prachtige finalepartijen. Finalepartijen waarbij de spelers met een goed gevulde koelbox de baan opgingen. Dit werd door alle spelers zeer gewaardeerd!

Al vrij snel na de laatste finalepartij konden we beginnen met de prijsuitreiking. Er was enorm veel publiek aanwezig tijdens de prijsuitreiking. Dit zorgde voor veel en luid applaus bij het dankwoordje van onze voorzittter Lilian Eilers, ons dankwoord aan alle deelnemers en aan de bondsgedelegeerde Inge Manuhutu. Aan alle winnaars werd een roos en enveloppe overhandigd, handen werden geschud en gekust werd er natuurlijk ook.

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig op het terras en kunnen we allemaal terugkijken op een zeer mooi geslaagd Hypotheker toernooi 2017.
Een toernooi dat mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren de Hypotheker, Artifleur, Hans van Laar en PLUS.

Foto's van deze fantastische week is te vinden op Facebook via deze link. Een selectie hiervan zal ook z.s.m. in het fotoalbum op de website worden geplaatst.

Namens de CCT

Winnaars vanuit Tennisvereniging de Maten :

1e GD8 60+: Hans Bouwmeester / Marijke Moonen
1e HD8 60+: Gerard vd Burgt / Jan Wools
2e HD8 60+: Henk Eibergen / Chris Reintsema
2e GD8 30+: Frank de Block / Joke Bronsvoort
1e DD8 30+: Joke Bronsvoort / Jacklien den Turk
1e GD7 60+: Lieuwe Boersma / Marion Mollema
2e HD7  60+: Barry Jonker /Gert Weterkamp
1e GD7 30+: Eric Rabelink / Inge Brekelmans
2e GD7 30+: Olga Budde / Douglas Budde
1e DD7 30+: Ria van Aartrijk / Gaby Iskes
1e HD7 30+: Ronald Gougon / Michel Gougon
2e DD6 30+: Marieke van Amsterdam / Cindy van Kruistum